Page 7 - MEM2010

This is a SEO version of MEM2010. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »

Espais de recerca habilitats

Unitats de Suport a la Recerca

Laboratoris de Recerca Translacional

Espai Udiat

Estabulari

Unitat d’Histologia / Microscòpia

Unitat de cultiu cel·lular

Recerca

Espai destinat a activitats de recerca general, recer-ca en fsiologia, histologia i treball amb proteïnes. Està dotat amb material per al treball en histologia, processament de teixits, inclusió en parafna i per a la realització de diversos assajos immunològics, així com altre equipament general de laboratori.

Espai destinat a activitats de recerca general, mi-crobiologia i genètica. Equipat amb instrumenta-ció per al treball en biologia molecular, termoci-cladors, PCR a temps real, quantifcadors d’ADN, així com altre equipament general de laboratori. En aquest espai s’ubica el servei d’anàlisi genètica.

Dóna servei a tots els investigadors que realitzin ex-periments amb models animals. Les instal·lacions permeten mantenir animals d’experimentació de mida petita (rates i ratolins) i es disposa de qui-ròfan per realitzar els procediments quirúrgics .

Processament de teixits, muntatge i observació de preparacions microscòpiques, tant per tinció com per tècniques fuorescents. A més a més de l’equipament disponible al laboratori, la unitat està equipada amb un microscòpi d’epifuorescència amb un complet sistema de captació d’imatges.

Consta de dos espais, un destinat al cultiu en con-dicions lliures de patògens, on es poden cultivar tant línies cel·lulars immortalitzades com cultius primaris. L’altre espai, amb un nivell de contenció de biosegu-retat 3, permet treballar amb patògens i cultius infec-tats.

Espai CIBER

Page 7 - MEM2010

This is a SEO version of MEM2010. Click here to view full version

« Previous Page Table of Contents Next Page »