Corporació Sanitària Parc Taulí

El projecte ‘Safety Hug’ desenvolupat pel Parc Taulí i el centre tecnològic Eurecat rep un ajut del programa CaixaImpulse, que beneficia a 79 projectes d’excel·lència nacionals i internacionals

“La Caixa” ha llliurat 28 milions d’euros a projectes d’investigació pionera i de gran impacte social. El programa CaixaImpulse té com a finalitat traslladar els resultats de la investigació biomèdica a la societat. El projecte Safety Hug consisteix en un arnès sensoritzat per a la gestió de pacients agitats.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 432

Comentari (0) Visites: 110

Comentari (0) Visites: 35

El Parc Taulí adquireix l’antiga Nau Bosser per a les futures instal·lacions de recerca i innovació

Aquest nou espai permetrà fer possible l’avantprojecte d’integració i ampliació de l’Institut de Investigació i Innovació Parc Taulí. La construcció d’un aparcament per a professionals als terrenys adjacents permetrà millorar la mobilitat dels usuaris de l’hospital.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 542

El Parc Taulí s’adhereix avui al Dia Mundial de la Seguretat del Pacient

L'OMS ha establert el 17 de setembre com a Dia Mundial de la Seguretat del Pacient amb la finalitat de reconèixer la seguretat del pacient com una prioritat de salut mundial.La campanya té com objectiu la mobilització de la societat, especialment el sector sanitari, els seus professionals, pacients, responsables polítics, investigadors i mestres, amb el suport de les xarxes socials i amb la finalitat de difondre el missatge de que la Seguretat dels Pacients és una prioritat de salut i és necessari prendre mesures per reduir el dany al pacient en tots els entorns on es pressuposa atenció sanitària.

Llegeix més...
Comentari (0) Visites: 122