Corporació Sanitària Parc Taulí

El Gremi de Fabricants de Sabadell reconeix els professionals sanitaris del Parc Taulí amb els Flocs de Llana 2020

El Gremi de Fabricants de Sabadell ha lliurat aquest matí els Reconeixements Flocs de Llana 2020.El Gremi ha volgut reconèixer la tasca del personal sanitari, els serveis essencials, els voluntaris, les empreses tèxtils i els mitjans de comunicació que han contribuït a tirar endavant la ciutat durant la pandèmia del coronavirus.

Llegeix més...


"No fem la sobretaula de Nadal a l'Hospital" - Manifest conjunt de les tres entitats sanitàries del Vallès Occidental

Des de les tres entitats sanitàries que prestem servei a la comarca del Vallès Occidental, MútuaTerrassa, Consorci Sanitari de Terrassa i Parc Taulí de Sabadell fem una crida als nostres conciutadans i conciutadanes perquè ens ajudin a que ningú hagi de fer la sobretaula de Nadal a l’Hospital.

Llegeix més...

El director de l’I3PT, Lluís Blanch, coordinarà el ‘hub’ d’Innovació del Sistema Nacional de Salud, format per 18 hospitals de l’Estat

La Plataforma de dinamització i innovació de les capacitats industrials del SNS i la seva transferència efectiva al sector productiu treballarà perquè la innovació d’alta qualitat arribi al teixit empresarial i al mercat nacional i internacional. El ministeri de Ciència i Innovació ha concedit al ‘hub’ hospitalari un pressupost de gairebé 900.000 euros per dur a terme la seva tasca.

Llegeix més...

Salut construirà un nou hospital de proximitat al Vallès Occidental

El centre atendrà a 176.383 habitants de cinc municipis: Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Badia del Vallès i Barberà del Vallès. El cost estimat del projecte és d’uns 50 milions d’euros i es calcula que s’executarà en 5 anys. La gestió dependrà del Parc Taulí i s’ubicarà en terrenys situats entre Montcada i Reixac i Ripollet. El projecte s’ha explicat als alcaldes i alcaldesses de les poblacions que donarà cobertura.

Llegeix més...