Es traslladen diferents consultes ambulatòries a l’edifici Santa Fe

Tal com estava previst – veure notícia publicada el 4 de juliol de 2019 -, aquestes setmanes s’està produint el trasllat d’ubicació de diferents àmbits ambulatoris a l’edifici Santa Fe.

Les consultes externes de Neurologia, a la primera planta, ala dreta
Les sis consultes externes de Neurologia que estaven ubicades a la primera planta de Santa Fe, ala esquerra, han quedat ubicades a la primera planta, ala dreta, del mateix edifici. Aquesta planta, que va ser totalment reformada recentment, és compartida amb consultes externes de Salut Mental. L’activitat assistencial a les noves consultes de Neurologia començarà la setmana vinent.
Les consultes externes d’accidents de trànsit, a la planta baixa

Les consultes externes d’accidents de trànsit que també estaven ubicades a la primera planta de Santa Fe, ala esquerra, han quedat ubicades a la planta baixa de Santa Fe, al costat de l’Oficina Tècnica de Cribratge de Càncer.

Les consultes externes de Dermatologia, Cirurgia maxil·lofacial, Neurocirurgia i Cirurgia toràcica, a la primera planta, ala esquerra, de Santa Fe

Aquest trasllat s’ha fet aquesta mateixa setmana, i ja s’hi està portant a terme l’activitat ambulatòria.

Les consultes externes dels preoperatoris s’unifiquen a la planta baixa de Santa Fe

Les consultes externes on es fan els preoperatoris de totes les intervencions quirúrgiques del Parc Taulí, que fins ara es feien als edificis VII Centenari i CQA, queden unificades a la planta baixa de Santa Fe (antigues consultes de Dermatologia), a partir del dilluns 2 de setembre.