El Gremi de Fabricants de Sabadell reconeix els professionals sanitaris del Parc Taulí amb els Flocs de Llana 2020

El Gremi de Fabricants de Sabadell ha lliurat aquest matí els Reconeixements Flocs de Llana 2020.El Gremi ha volgut reconèixer la tasca del personal sanitari, els serveis essencials, els voluntaris, les empreses tèxtils i els mitjans de comunicació que han contribuït a tirar endavant la ciutat durant la pandèmia del coronavirus.

L'acte de lliurament dels reconeixements ha anat a càrrec de la presidenta de l'associació empresarial, Rosvi Moix, i l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. Durant la lectura del veredicte del reconeixement al personal sanitari, la secretària general del Gremi de Fabricants, Núria Aymerich, ha destacat "el compromís, dedicació i coratge, i la seva entrega incondicional durant la pandèmia de la Covid-19". En representació d'aquest col·lectiu, han rebut el guardó la directora del CAP Centre, Rosa Andreu; la infermera de l'UCI del Parc Taulí, Lídia Martí; el tècnic de manteniment del Parc Taulí, Sebastià Garriga, i el tècnic de transport sanitari de l’empresa FALCK-VL, Edu Moreno.

Des del Parc Taulí agraïm aquest reconeixement, així com la donació de 2.000 bates que el Gremi de Fabricants ens va fer arribar el passat mes d'abril, en plena primera onada de pàndemia.