Nadal solidari a Pediatria del Parc Taulí. Visites molt especials!

Els infants hospitalitzats, els seus familiars i els professionals del Parc Taulí hem viscut una setmana plena d’activitats i visites solidàries per desitjar Bones Festes i un Feliç 2016 a tothom.

Durant aquesta setmana nadalenca, els nens i nenes ingressats a la planta de pediatria de l’hospital Taulí han rebut visites inesperades i alguna que altra més prevista, com és tradicional per aquestes dates.

Després que la setmana anterior els jugadors del Centre d’Esports Sabadell fessin la visita anual als infants i a les seves famílies, portant-los els habituals regals relacionats amb l’equip arlequinat, i els respresentants de La Caixa el lliurament de joguines, aquesta setmana hem rebut la visita dels treballadors d’Endesa, de la cantant Verònica Romero, de l’Ambaixador Reial, del grup Macedònia amb els Pallapupes. També s’han realitzat tallers de manualitats amb la col·laboració de Baricentro. Els grup de teatre del CEIP Amadeu Vives i el concert dels nens del CEIP Samuntada han fet les delícies de tothom a l’Audotori Taulí.

El dilluns 28, els més petits van rebre la visita d’una de les finalistes de la primera edició del programa televisiu Operación Triunfo, Verònica Romero, coneguda com a ‘Vero’. La jove cantant, que resideix a Los Angeles (EEUU), va aprofitar la seva estada al país per visitar la nostra àrea pediàtrica. Vero va saludar a alguns dels nens en les seves respectives habitacions i després va realitzar una cantada de nadales a la ludoteca de la planta pediàtrica, i va lliurar obsequis a nens i professionals. La cantant ha volgut felicitar les festes a tots el professionals i ens va prometre tornar a visitar-nos. Aquesta iniciativa solidària, organitzada per l’auxiliar sanitari, Pedro Palomo, va ser una emotiva experiència per a l’artista.

El dimarts 29, com ja és tradició, l’Ambaixador Reial va deixar per una estona el Campament Reial instal·lat a la casa Grau de la plaça del Gas per visitar a tots els nens i nenes ingressats a l’hospital sabadellenc. Una cita esperada anualment pels infants que passen aquestes festes hospitalitzats, gràcies a la co·lobaració de Sabadell Comerç Centre i el Museu del Gas.

Ahir dimecres, la Maria, la Sara, la Irene, la Carlota i la Paula, membres del grup Macedònia van visitar els nens i nenes acompanyats pels Pallapupes. Macedònia i els Pallapupes van cantar a capella diverses cançons i van regalar un exemplar del seu darrer treball El món és pels valents a tots ells. Un cop acabada la visita, van fer un petit concert al vestíbul del Taulí.

Des del Parc Taulí agraïm a totes a les persones i les entitats que han mostrat la seva solidaritat amb els més petits del nostre hospital.

Moltíssimes gràcies i Feliç 2016!

Jugadors del Centre d'Esports Sabadell