La 5a promoció d’estudiants de Medicina de la Unitat Docent del Parc Taulí finalitza els seus estudis amb un solemne acte de graduació

Imatge de la ceriomònia de graduació dels estudiants de la unitat docent Parc Taulí

La cerimònia de Graduació i Jurament Hipocràtic de la promoció 2010-2016 va tenir lloc el divendres 17 de juny, a l´Espai Cultura – Fundació Antiga Caixa Sabadell.

Els 41 estudiants de la 5a promoció de Medicina van estar acompanyats per més de 400 persones, en un emotiu acte entre familiars, amics i professors.

L'acte va estar presidit pel degà de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona, Manel Armengol, el regidor de Salut de l'Ajuntament de Sabadell, Ramon Vidal, el president del Parc Taulí, Modesto Custodio, el coordinador de la Unitat Docent, Salvador Navarro i la secretària de la Unitat Docent del Parc Taulí i professora, M. Rosa Bella. Els padrins de la promoció han estat Salvador Navarro i Marta Cabané.

Dels 41 alumnes llicenciats al Parc Taulí el passat curs, s’han presentat 39 a l’examen MIR 2016. D’aquests, 15 han quedat entre els 1.000 primers millors, i d’aquests, tres entre els 100 primers, en concret en els llocs 53, 76, i 86. Per tant, 37 alumnes aconsegueixen plaça. Han escollit plaça al Parc Taulí tres estudiants.

Moltes felicitats a tots!