El Parc Taulí acollirà sis carpes temàtiques d’educació per a la salut per celebrar el Dia de la Infermera 2019

En el marc de la mateixa commemoració també es portarà a terme una jornada professional organitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB)

Les entitats sanitàries de Sabadell vinculades a la Infermeria han organitzat dues activitats per celebrar el Dia de la Infermera 2019, que tindran lloc al Parc Taulí entre els dies 20 i 22 de maig.

La primera cita, adreçada a tota la ciutadania, serà el dilluns 20 i dimarts 21 de maig a la glorieta del parc Taulí, on s’instal·laran 6 carpes temàtiques d’educació per a la salut. En aquests espais s’oferirà informació sobre salut mental, envelliment saludable, hàbits saludables, prehabilitació quirúrgica, dona i infant i infància i adolescència.

Entre les 10 del matí i les 6 de la tarda a les carpes s’oferirà informació, s’organitzaran tallers i xerrades a càrrec de professionals d’Infermeria, tant del Parc Taulí com d’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut (ICS). Entre d’altres activitats, es faran controls de salut, es portaran a terme sessions d’acollida de preparació al part, s’oferirà assessorament als cuidadors i es farà un taller de lactància.

La segona cita, adreçada a tot el col·lectiu d’Infermeria, tindrà lloc el dimecres 22 de maig a l’Auditori del Parc Taulí, on es portarà a terme una jornada professional en la qual es farà la presentació del Banc d’Imatges d’Infermeres del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), entre d’altres.

Les inscripcions a aquesta jornada s’han de fer mitjançant el formulari disponible al web del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB).

Les activitats estan organitzades conjuntament pel Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), l’Institut Català de la Salut (ICS), la Federació d’Associacions Professionals d’Infermeres i Infermers de Catalunya, la Secció d’Infermeria de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques del Vallès Occidental i pel Parc Taulí Hospital Universitari.