Salut Mental i Addiccions Parc Taulí

Participa al concurs d'Instagram de Mind-u 'La Salut Mental en Positiu' i guanya una GoProHero 7. Hem ampliat el termini de participació!!

Si tens entre 13 i 25 anys i t'agrada la fotografia, reuneixes les condicions per participar al concurs d'Instagram de Mind-u 'La Salut Mental en Positiu' i guanyar una GoProgHero o una polsera d'activitat Fitbit charge 2. Hem ampliat el termini del concurs fins el juny de 2020, perquè tinguis temps de participar-hi!!

Llegeix més...

Salut Mental Parc Taulí estrena avui espais totalment reformats amb 10 noves consultes externes i dues sales de teràpia grupal

L’ampliació dels espais ofereix un major confort a usuaris i professionals i permetrà consolidar l’increment d’un 20% de l’activitat ambulatòria. El 2018 els professionals de Salut Mental Parc Taulí van realitzar prop de 80.000 visites i tractaments ambulatoris a 7.294 pacients adults.

Llegeix més...

Tens entre 13 i 25 anys i t'agrada la fotografia? Participa al concurs d'Instagram de Mind-u 'La Salut Mental en Positiu' i guanya una GoProHero 7!

Si tens entre 13 i 25 anys i t'agrada la fotografia, reuneixes les condicions per participar al concurs d'Instagram de Mind-u 'La Salut Mental en Positiu' i guanyar una GoProgHero o una polsera d'activitat Fitbit charge 2. Les fotografies participants han de transmetre un missatge en positiu o de reflexió vinculat a la salut mental dels joves, i poden estar relacionades amb les emocions, les relacions, l’alimentació, el son, l’activitat física... Segur que tens un munt d'idees positives per participar-hi!

Llegeix més...

Ens dones el teu vot per aconseguir 30.000 euros per a un projecte de Salut Mental del Parc Taulí?

L’Equip d’intervenció precoç per a la prevenció en psicosi del Servei de Salut Mental Parc Taulí ha presentat la seva candidatura al ‘Premio Jóvenes y Psicosis para mejorar la atención asistencial en jóvenes con psicosis’, convocat per les principals associacions i entitats estatals de Salut Mental.

El jurat atorgarà el premi a un dels cinc projectes més votats pel públic, en un procés de participació oberta a tothom. Per això, necessitem de la teva participació votant el projecte ‘Detecció i prevenció de símptomes psicòtics en adolescents’, només fent clic aquí. 

Llegeix més...

Un projecte de Salut Mental entra a la fase de votació popular del “Retorn Social de la Crida per Sabadell”

imatge del projecte retorn social

El projecte, “Diagnosi de l’estat de la salut mental del districte 3 de Sabadell. Diagnòstic des de la perspectiva de la Salut Mental Comunitària 2017-2018”, està coordinat pel Dr. Josep Moya, psiquiatra del Parc Taulí, i és una iniciativa de l’Observatori de Salut Mental de Catalunya (OSAMCAT), el Moviment la Crida de Sabadell i l’Àrea Bàsica de Sabadell Nord, amb el suport de les regidories de Salut i Benestar Social de l’Ajuntament de Sabadell.

Llegeix més...