I3PT - Fundació


Publicació de licitació “Reducció de l’estrès dels pacients sotmesos a intervencions quirúrgiques hospitalàries, durant tot el procés assistencial”

El projecte europeu STARS EU-PCP "Empowering Patients by Professional Stress Avoidance and Recovery Services" publicarà el proper 1 de febrer una licitació per valor de 3,26 milions d'euros (IVA inclòs). Aquesta licitació s'adreça a empreses del sector tecnològic i biomèdic que tinguin la capacitat de desenvolupar solucions innovadores d'acord amb els paràmetres i indicacions dels plecs de la licitació.

Llegeix més...

El projecte SMARTVENT d’atenció al pacient crític del Parc Taulí rep un finançament del Programa Estatal d’I+D+i Retos

L’objectiu del projecte SMARTVENT és crear a la Unitat de Cures Intensives del Parc Taulí un ecosistema de dispositius interconnectats, el ventilador mecànic entre d’altres, dotat de solucions analítiques (models de predicció basats en algoritmes machine learning) capaços de generar alarmes intel·ligents per millorar el control dels pacients crítics assistits per ventilació mecànica.

Llegeix més...


El projecte Taby Diagnostics del Parc Taulí guanya el 3r premi del concurs europeu Cross-KIC- Business Idea Competition

imatge de la recollida del premi per part del Dr. Delgado i Xavier Gallego

El projecte ‘Taby Diagnostics’ (www.tabydiagnostics.com), per a la detecció precoç del càncer de fetge, liderat per l’immunòleg del Parc Taulí, Juan Francisco Delgado de la Poza, ha obtingut el 3r premi d’aquest programa de europeu de mentoratge “EIT Cross-KIC Business Idea Competition” dotat amb 5.000€. El lliurament del premi va tenir lloc el passat 16 de novembre a Budapest.

Llegeix més...