El Parc Taulí aporta 100.000 euros a projectes de recerca i innovació de professionals de la institució

L’Auditori Taulí acollirà demà, 20 de desembre a les 13 h, l’acte de lliurament de les Beques Taulí de Recerca i Innovació en la seva 18a edició. La conferència magistral anirà a càrrec del cap de la Unitat de VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, i un dels principals referents en la investigació de la sida a l’Estat espanyol, Bonaventura Clotet. El Dr. Clotet impartirà la conferència ‘Es pot curar la sida?’

L’acte de lliurament de les Beques Taulí, promogut per la Fundació Parc Taulí, és un dels esdeveniments més emblemàtics de la Corporació Sanitària Parc Taulí. La dotació acumulada des de la seva creació és d’1,6 milions d’euros. Aquests fons estan generats per la recerca i la innovació desenvolupada pels propis professionals de la institució. En aquesta 18a convocatòria, a la qual opten 74 projectes, s’adjudica una dotació de 100.000€ que es destinaran a donar ajuts per incentivar la iniciació a la recerca, per potenciar la recerca de grups de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT), per a l’avaluació i millora de processos assistencials innovadors i per a projectes d’innovació. També s’atorguen a la iniciació en recerca dels estudiants de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de la qual el Parc Taulí n’és Unitat Docent, de la qual el Parc Taulí n’és Unitat Docent.

En el decurs de l’acte de demà, el director de Recerca i Innovació del Parc Taulí, Lluís Blanch, presentarà els resultats d’R+D+I del darrer any, així com el programa ‘Intensificacions Fundació Banc Sabadell – Fundació Parc Taulí i ISCIII’. També coneixerem, de la mà dels seus protagonistes, els dos treballs d’estudiants que el 2016 van participar en projectes de recerca i que van ser premiats, i dos projectes de professionals que han estat becats en edicions anteriors.

A la 18a convocatòria de les Beques Taulí poden optar tots els facultatius, llicenciats i diplomats d’Infermeria que estiguin en plantilla o contracte a les institucions de la Corporació Sanitària Parc Taulí, els facultatius especialistes en formació d’últim i penúltim any i els estudiants de 4t, 5è o 6è curs de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Esperem comptar amb la vostra presència!

Acte de Lliurament Beques Taulí 2016

Dimarts, 20 de desembre de 2016, 13 h

Auditori Taulí

Conferència magistral a càrrec del Dr. Bonaventura Clotet

‘Es pot curar la sida?’