Acollida: Informació bàsica per als nous professionals

Benvolgut/da,

Ens plau donar-vos la benvinguda per la vostra futura incorporació a la plantilla de professionals del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. Us volem transmetre la nostra satisfacció de poder comptar amb la vostra vàlua i el desig que gaudiu d’una experiència laboral i personal enriquidora.

A continuació trobareu informació d’utilitat i bàsica per als nous professionals amb l’objectiu de que es conegui la institució abans de la incorporació.

Informació general

 Responsabilitat social corporativa

Informació pràctica

Documentació que cal aportar abans de la signatura del contracte laboral
  • Fotocòpia DNI, adreça actual, codi postal i telèfon de contacte.
  • Fotocòpia targeta afiliació o document on consti el número. En el cas que sigui el primer cop que teniu una relació laboral, haureu d'anar a Tresoreria (amb el DNI) per tal de demanar l’esmenta’t número d’afiliació.
  • Fotocòpia de la titulació acadèmica. Compulsada pels professionals del grup professional 1. Aquesta compulsa es farà a l'Administració de Personal amb la presentació del títol original.
  • Fotocòpia document col•legiació (en cas de que sigui necessària).
  • Número de compte bancari.
  • 1 Fotografia.
  • Certificació negativa de Certificats Penals en els aspectes relatius només a treball amb menors, o el certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals.
Servei de Prevenció

Teniu la obligatorietat de contactar amb el Servei de Prevenció per revisar el carnet vacunal en funció de la vostra professió i riscos existents al lloc de treball.

Targeta identificativa

És obligació de tots els professionals portar en un lloc visible la targeta identificativa. En el moment de signar el contracte al Servei de Recursos Humans es lliurarà la targeta identificativa. Aquesta tarja és força important donat que té varies funcions: Identificativa, de control d’accessos i com a moneder per les màquines dispensadores com per l’ús del menjador laboral.

Uniformes

No està permès sortir del recinte del Parc Taulí amb el vestuari de treball. La dispensació de l’uniforme es fa al soterrani de l’edifici Taulí amb la targeta identificativa, però abans s’haurà de parlar amb el personal del rober per tal de comprovar la talla i la codificarà a la targeta identificativa.

Menjador

Al soterrani de l’edifici Taulí, prop dels ascensors, es pot activar la compra de tiquets mitjançant la tarja identificativa.

Accés a correu electrònic i xarxa

Al Servei de Recursos Humans en el moment de signar el contracte, us facilitaran una adreça electrònica, un usuari i una contrasenya per entrar en xarxa.

Accés al recinte

Segons la vostra residència podeu optar per diferents mitjans de transport per arribar als edificis del recinte del Parc Taulí. S’aconsella en la mesura del possible arribar caminant o en transport públic.

En transport públic: Prop de l’hospital hi trobareu parades diferents línies de busos, taxi i, a 15 minuts caminant, l’estació de RENFE Sabadell Centre. http://www.tauli.cat/tauli/usuaris/com-arribar-hi

En bicicleta: Es disposa d’espai vigilat per l’aparcament de bicicletes a prop de l’edifici Santa Fe i entre l’edifici Victòria Eugènia i edifici La Salut. Per accedir necessitareu la tarja identificativa.

En motocicleta: A prop dels diferents edificis hi ha habilitats aparcaments per a motocicletes.

En cotxe particular: El recinte compta amb un aparcament per als professionals de superfície gratuït i subterrani de pagament, tant un com l’altre son espais limitats en relació al seu nombre d’usuaris, en el moment de la signatura del contracte al Servei de Recursos Humans us podran informar de la Normativa de Gestió d’Aparcaments.

Consultes o suggeriments:

Si teniu un dubte, una consulta, una queixa, un agraïment o un suggeriment, podeu contactar mitjançant l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant a l’assumpte: “Acollida”