Convocatòria d’oferta pública (contracte fix)

El Consorci procedeix a la publicació de la seva oferta públic/a d’ocupació, que consisteix en la convocatòria per a la cobertura definitiva de les places. Els processos de selecció s'enmarcaran pel Codi de Selecció i Vinculació de la institució i, supletòriament, per les bases corresponents.

La resolució de la convocatòria d'oferta pública d'ocupació comportarà el cessament del personal interí que ocupa les places actualment.

Per a consultes podeu adreçar un correu electrònic indicant la referència de l'anunci a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Abans de la inscripció a les convocatòries podeu consulta el MANUAL D'INSCRIPCIÓ

També recomanem veure la següent presentació explicativa amb preguntes i respostes.

Si es vol comunicar una renúncia a la participació d'una convocatòria, s'haurà d'adreçar mitjançant correu electrònic una sol·licitud de renúncia voluntària signada i indicant la referència de l'anunci a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Sol·licitud de renúncia voluntària).

IMPORTANT: Tota la informació relacionada amb l'estat i resolució de les diferents convocatòries d'oferta pública, es trobarà publicat a la pestanya "Convocatòries pendents de resolució".