Avís legal

 

Informació general

En compliment del que estableix la Llei 34/2002, d'11 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, els comuniquem que el present lloc web és propietat del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, format per:

  • Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí. Amb CIF Q5850005I. Ubicat a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).
  • Sabadell Gent Gran Centre de Serveis. Amb CIF A61838744. Ubicat a: Ronda Collsalarca 217-219, 08207 Sabadell (Barcelona).
  • Fundació Parc Taulí. Amb CIF G60331238. Ubicada a: Parc del Taulí 1, 08208 Sabadell (Barcelona).


Poden contactar amb nosaltres en persona o bé pels canals que disposem en el següent enllaç:

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya: H08002103

Política de privacitat

Protecció de dades, adreces de correu electrònic.

Continguts

Els continguts del web del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell constitueixen una informació en línia i un servei de comunicació amb altres professionals i ciutadans, amb finalitats informatives i educatives i, en cap cas, pretenen ser un substitutiu del consell mèdic professional. Res del que hi ha publicat en aquest web té, doncs, per finalitat, ser emprat per al diagnòstic ni per al tractament mèdic. Tot i que repassem amb cura els nostres continguts, el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell no pot garantir ni responsabilitzar-se de l'exactitud mèdica de tots els documents publicats, ni tampoc pot assumir cap responsabilitat pel contingut dels llocs web enllaçats des del nostre.

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell certifica que compleix els principis de HONCode, amb número d'identificació personalitzada HONConduct989116.

Autoria

El departament de Comunicació i Multimèdia del Parc Taulí duu a terme la coordinació i gestió de les plataformes intranet i web corporatius, comptant amb el suport i assessorament tècnic de l’àmbit de Direcció d’Organització i Sistemes d’Informació. 

En el cas concret del web:

  • Defineix i elabora el seu disseny, tant en l'àmbit estètic com l'estructural.
  • Pel que fa als continguts, actua com a pont de connexió amb els professionals de la institució, atenent les seves demandes de creació de nous espais: recull els continguts proposats i els implementa segons el disseny previst.

També s'encarrega de l'actualització de diversos espais i actua com a consell assessor en l’elaboració de continguts, apuntant-hi possibles millores i donant-hi indicacions que facilitin la bona comprensió dels textos.

Altres autors

Tots els consells mèdics o de salut suggerits en aquest web són proporcionats per metges o professionals de la salut especialitzats i qualificats.

En totes les pàgines que inclouen aquest tipus de consells, s’especifica qui és el responsable de la informació que hi apareix, així com la data de la darrera actualització.

D'altra banda, el web compta amb un apartat anomenat 'Directori de professionals' on es pot cercar informació sobre els professionals sanitaris i/o directius que treballen a la institució, fent-hi una cerca tant pel nom com pel cognom.

Finançament i publicitat

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell, entitat pública depenent del Servei Català de la Salut (CatSalut), elabora i gestiona el seu web institucional únicament amb els seus recursos humans propis.
Aquest web no disposa ni rep finançament extern de cap tipus. Aquest web no conté publicitat.

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquest web formen part del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús, i queden protegits per la legislació espanyola sobre propietat intel·lectual i industrial espanyola.
Autoritzem la reproducció total o parcial dels continguts d'aquest web, sempre que s'esmenti expressament el seu origen.

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell es reserva el dret de modificar els termes i les condicions establerts en aquest document.

Enllaços a altres pàgines web

El Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats i associacions, però no subscriu ni es responsabilitza obligatòriament dels continguts d’aquestes pàgines. La finalitat de publicar aquests accessos és sempre informativa i en cap cas assistencial.

Adreces electròniques

Les adreces electròniques dels professionals del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell que apareixen en aquest web es difonen per facilitar la comunicació entre professionals i amb els ciutadans. En cap cas per ser emprades per a la difusió de publicitat en qualsevol dels seus formats.

Política de galetes (cookies)