NOTÍCIES

ARA DESTAQUEM

Consulta aquí tota la informació

AGENDA

 • 20 May 2022

  Jornada d’Assajos Clínics

  L'Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí organitza una jornada amb actors clau de la recerca clínica a nivell estatal amb l'objectiu de fomentar els assajos clínics a la institució, així com per afavorir noves oportunitats de col·laboració, i presentar els serveis que ofereix la Unitat de suport als assajos clínics del Parc Taulí.
 • 17 May 2022

  Tardes científiques: Sex differences in fear memory

  Raül Andero, investigador ICREA i director del Rodent Behavioral Core de l'Institut de Neurociències de la UAB, és el nou convidat a les Tardes científiques en salut mental i neurociències traslacional de l'I3PT. El Dr. Andero presentarà la sessió "Sex differences in fear memory", en la qual donarà a conèixer el projecte europeu BioStress, atorgat a la convocatòria ERA-NET 2020.
 • 16 May 2022

  IX Curso teórico práctico de Ecografía del Acceso Vascular para Enfermería de Nefrología

  La utilización de la ecografía por enfermería en la Unidad de Hemodiálisis, puede convertirse en una herramienta de gran utilidad para la optimización de la punción y el tratamiento. Trabajando de modo coordinado con Nefrólogos, Radiólogos y Cirujanos Vasculares se puede traducir en un descenso de morbilidad.