Al Parc Taulí Som Universitaris

L'any 2008 va començar al Parc Taulí la docència teòrica i pràctica a estudiants de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb un grup de 22 alumnes de tercer curs que van triar el nostre centre, convertint-se així en la primera promoció de la nostra Unitat Docent.

En l'actualitat, tenim 250 alumnes dividits en els quatre cursos del Grau de Medicina que s'imparteixen a les Unitats Docents Hospitalàries (tercer, quart, cinquè i sisè) i ja s'han llicenciat/graduat 10 promocions. Ens fa especial il·lusió que un bon nombre d'aquests estudiants ha continuat amb nosaltres fent la residència per assolir l'especialitat i/o s'hi han incorporat ja com a especialistes.

La docència és impartida per més de 100 professors/ores i més de 400 col·laboradors/ores. La seva vocació docent és molt apreciada per part de l'alumnat, i fa que actualment la Unitat Docent tingui més demanda que oferta de places.

Vídeos de la campanya #AlTauliSomUniversitaris

Sota el lema #AlTauliSomUniversitaris us presentem testimonis de diferents protagonistes: estudiants, docents, residents, especialistes, etc. que donen visibilitat a l'esperit universitari de la nostra institució.

Actualitat de la Unitat Docent del Parc Taulí