Guia del resident d'Anàlisis Clí­niques

Cap de la Unitat Docent:
Mª Luz Muñoz Marín

Tutor:
Carlos Garcia Miralles

Contacte:
93 723 10 10 ext. 86140
lmunozAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Places acreditades: 1 per any

Tubs per al recolliment d'anàlisis clíniques (anàlisi de sang, orina)

 

Resum del programa MEF

L'especialitat

Anàlisis Clí­niques és una especialitat que aplica els coneixements de les ciències bàsiques a la patologia humana per ajudar al diagnòstic, pronòstic, terapèutica i prevenció de la malaltia, entenent l'acte assistencial com un treball en equip. Per assolir aquest objectiu es fa necessària l'aplicació dels coneixements de la Fisiopatologia i de les especialitats de Bioquímica Clínica, Microbiologia, Hematologia, Hemoteràpia, Immunologia i Genètica.

Descripció del Servei

El Servei d'Anàlisis Clíniques del Parc Taulí és un laboratori mutidisciplinar que integra: Bioquímica, Hematologia-Hemoteràpia, Microbiologia, Immunologia-Genètica. En el nostre laboratori es desenvolupen activitats assistencials, docents i d'investigació.

Estructura del Servei

En el model organitzatiu es diferencien les àrees tècniques de les àrees de coneixement. Les àrees tècniques donen suport a les àrees de coneixement que requereixen d'una mateixa tecnologia. Les àrees de coneixement tenen com a objectiu participar en les decisions clíniques, aportant informació i promovent l'eficiència en la utilització dels procediments del laboratori.

Professionals

  • Facultatius: 17 (5 Bioquímica Clínica, 1 Anàlisis Clíniques, 2 Hematologia i Hemoteràpia, 4 Microbiologia i Parasitologia, 2 immunologia i 3 Genètica).
  • Infermeria: 17
  • Tècnics Especialistes Sanitaris: 31
  • Auxiliar Clínica: 1
  • Administratius: 6
  • Especialistes en formació: 4